Kesko

Nu bär det strax iväg till psykologen sen efter det blir det ett gympass och sen hem och laga sig lite mat. Har jouren idag på jobbet med så det blir en lång tur på jobbet. Men det är ju härligt då man har bra arbetskollegor.

Suttit och tittat på lite bilder som man har på datorn.

/Kesko

Behov?

Sitter och tittar lite på tv, någon serie på tv11. Gött att varva ner lite innan man lägger sig för att sova.

Man får höra lite här och lite där men det jag inte kan förstå är hur mycket energi alla dessa människor lägger på alla andra. Varför inte bara titta sig själv i spegeln? Desto mer man försöker ställa till med desto djupare blir ju graven. Det resulterar ju att i slutändan så förlorar man för att det man har sagt saknar grund, fakta eller argument. Att läsa på lite skadar inte, men man får välja vad man läser på och vilka fighter som är viktiga att ta.

Det är bara kul att höra alla dessa rykten, det gör mig inget ont och det gör det bara ännu mer värt till att dokumentera precis allt. Har gjort en stor grov pärm som innefattar allt som berör mig och min dotter. Det är allt ifrån ekonomi till transkriptioner. Och att jag väljer att dokumentera allt är så att jag har när det väl kommer till krita, för att utsättas för vad som helst är ju inte okej och det är ju bara en tidsfråga innan någon reagerar och agerar.  


Och det som är mest roligt att höra på, är när en säger "då får man tänka över sina svar" innan man yttrar sig. Ja verkligen, men ibland måste man även följa sina egna råd.


Lilla älsklingen får mat.
Psykologen var jag ju som sagt tidigare hos idag och det var som jag förväntade mig och kändes bra att komma dit. Lärde mig dock inget nytt men alltid trevligt att prata med någon som är insatt i det hela. Sen blev jag lite förvånad över vad som faktiskt skulle vara bättre för Melissa och det blev jag givetvis glad över.  Ska dit imorgon igen och träffa psykologen samt Melissa och hennes mamma. 

Psykologen sa även till mig, att smutskasta den andre föräldern är detsamma som att smutskasta sitt barn.

Har iallafall även hunnit med att träna idag, körde bröst och triceps. Blev ett bra pass med bra tryck i kände jag. Imorgon blir det ben, vader och mage.

/KeskoÄlskling

Idag har jag träffat min lilla älskling. 

Enkelt!

Ja nu har man äntligen kommit hem efter en lång dag, har vart på liseberg och åkt en del och spelat lite. Vann en "toblerone" och en "m&m". Men de lär väl inte jag äta upp så tänkte ge bort lite. Rolig dag har det vart iallafall med mycket skratt vilket behövdes kände jag.

Sen ska man träffa lilla tjejen imorgon, tänkte ta en promenad med henne om det är bra väder. Saknar henne otroligt mycket och det ska bli gött att få prata med psykologen och eventuellt komma till ett ytterliggare möte hos familjerätten. Har skrivit ner lite argument om vad jag anser, hur det är att bli motarbetad och på vilket sätt det görs. Det hela blir ju ett stort "moment-22" och man blir förlöjligad, bestraffad och känslan av att det man säger skulle sakna betydelse. Ett stort försök till manipulation enligt mig, men det fungerar inte. Det fungerade kanske i början när man var kär men nu när man inte har några känslor så ges ju ingen effekt, det finns inga knappar att försöka trycka på för man vet redan vad de är ute efter.

Många pappor orkar inte med, då de ofta känner att de blir överkörda, manipulerade och kränkta av både samhälle som motpart. Men jag är inte en av de iallafall, oavsett hur jobbigt och påfrestande det är så blickar jag bara frammåt samtidigt som jag lever i nuet. Ska bli kul att se vad psykologen säger på tisdag.

/Kesko

Liseberg!

Godis!

Moment 22!

Ja nu börjar man bli människa igen efter en lång natt av skrivande och läsande. Har gjort lite anteckningar på alla de frågor som jag har och som jag förhoppningsvis kommer att få svar på. Blir till att träffa en psykolog på tisdag, som eventuellt ska vara med om det blir ett till möte hos familjerätten. Och hon kan nog ge mig svar på det jag undrar över så det känns bra.

Satt även och tittade på lite videos igår på Melissa, gud var liten hon var när hon kom men helt underbar.

- 3 April 2013 

- 23 Juni 2013


- 25 Juni 2013


Hon växer så det knakar lilla tjejen.

Men nu får man bege sig till jobbet.

/Kesko

Längtar!!

Ska bli så himla härligt att flytta. Slippa sova på soffan så fort exet är här. Obekväm och jävligt är det, men jag ska ju snart upp ändå. Jobbar 7-15 sen är jag ledig tills på lördag om inget förändras. Men jag är inte bitter, bara trött på det här. Hade dock önskat att gymmet hade haft öppet nu.

We could be starlights!

Musik

Nu sitter man och uppdaterar sina listor på spotify, fyller de med mängder med musik. Blir en hel del låtar alltså, försöker fylla upp mina listor med vad jag har på servern men det är en hel del låtar på servern. Ungefär 47000 men mestadels sorterat efter skivbolag men hinner ju sällan lyssna på alla låtar men ska se någon dag hur lång tid alla låtar egentligen är. Det blir ju några timmar om man skulle lyssna i sträck.

Här är några sköna från en spellista.


Gillar ni dubstep, brostep och complextro så kan ni ta en titt på min spellista. Dock är den långt ifrån uppdaterad. Men försöker slänga in blandat så att det blir bra variation innan den är helt full.

Livet

Sen ska jag på en visning imorgon, en tvåa men gillar jag inte planlösningen så är jag inte intresserad av den. Hoppas ju iallafall på trean som jag tittade på men får ju givetvis titta på de lägenheterna jag har lämnat intresse på. Är några mer jag är väldigt intresserad av som passar mig bra för en lång period och perfekta för Melissa.

Hade jouren idag på jobbet så slutade vid halv tio, åkte hem och åt lite frukost sen träffade jag min lilla älskling. Tog en promenad med henne i famnen så träffade jag Johnnyboy och Magnus. De satt och åt skräpmat men det får de väl unna sig ibland antar jag. Melissa var vaken ett bra tag men sen somnade hon i famnen så då gick jag sakta tillbaka så hon fick sova lite.

/Kesko

Botten av dig själv.

Livet

Ja då är man äntligen ledig, tills imorgon, men har ju jobbat hela midsommar och det blir ju pengar av det sen kör jag på imorgon igen på mitt schema. Jobbar hela veckan förutom fredag men tänkte åka iväg då. Men slutar ju vid tre på torsdagen och börjar ju inte förens halv tre på lördag så då kan man ju hitta på något. Blir nog lite käk och utgång ute på kusten tror jag. 

Ska ju som tidigare nämnts iväg på en lägenhetsvisning imorgon och det ska bli kul att se hur den ser ut samt hur stor uteplatsen är. Sen får jag titta på hur planlösningen är så att det passar bra för Melissa och mig innan jag lämnar något besked om jag vill ha lägenheten eller inte.

Träning

Imorgon ska jag även börja med ett nytt schema för träning där jag kommer att börja köra ett set med hundra repetitioner för att få igång syresättningen till musklerna på en bra nivå. Sen ska jag ligga med tre-fyra set med 20 repetitoner och ett-två set med 3-6 repitioner för att bygga upp lite mer massa. Tänkte fokusera mycket på brösten då det känns som om det behövs mer än de andra musklerna.

"Så länge du inte ger upp, kan du heller inte misslyckas!"

Ska även testa indoor walking med en arbetskollega, grillmästaren Mikaela, och se hur det är. Blir säkert ett tufft pass men det ska bli kul att se hur sportlife ser ut i Trollhättan och nu över sommaren kan man tydligen träna på alla trestads anläggningar utan att det kostar något. 

Mitt schema ser ut såhär:

  • Måndag: Pass1 - Ben, vader och mage. Pass2 - 60min Cardio.
  • Tisdag: Pass1 - Bröst och triceps. Pass2 - 60min Cardio.
  • Onsdag: Pass1 - Rygg, axlar och biceps. Pass2 - 60min Cardio.
  • Torsdag: Pass1 - Cardio. Pass2 - Cardio / Aktivitet ute.
  • Fredag: Pass1 - Ben, vader och mage. Pass2 - 60min Cardio
  • Lördag: Pass1 - Bröst och triceps. Pass2 - 60min Cardio
  • Söndag: Pass1 - Rygg, axlar och biceps. Pass2 - 60min Cardio

Dock krockar det ju vissa dagar med att man jobbar men har jag ledig tid så följer jag det schemat. Ska köra det i någon månad eller två för att sedan gå över på ett tyngre schema. Men detta är ett bra schema där det ger mig möjlighet till att förbränna en hel del och samtidigt inte tappa för mycket av muskelmassan.

Försöker ligga på runt tre gram protein per kg och försöker få någonstans mellan 6-8 timmars sömn. Läste en studie att de som sov 5½ timma tappade ca 20% av sin fettförbränning jämfört med de som sov 8½ timma och givetvis spelar ju både kost och sömn in.

Har iallafall märkt resultat i styrka samt uthållighet under de har veckorna som jag har vart på gymmet och följt schemat. Men nu ska det bli lite ändringar i själva övningarna och antalet repetitioner för att kunna få bättre kontakt med musklerna så att de aktiveras på rätt sätt. Sen har jag ett kostschema där jag ligger bra till i variation och kalorier fördelat över dagen. Skriv en kommentar om ni är nyfikna på hela schemat både träning, övningar och kost så kanske jag kan mejla er det.

Motivation

Sen har jag träffat min underbara lilla dotter, Melissa, som jag tänker på hela tiden. Kan vara en doft eller ett ljud som gör att man börjar tänka på henne. Men det känns gott att umgänget har kommit igång bättre än vad det har vart innan. Sen längtar jag tills jag ska vara pappaledig och bara kunna vara med henne själv, hitta på lite saker med henne. 

Sen var det kul när hon satt i min famn och tittade på tvn, simpsons, men det var väl färgerna som var roliga när det var så många olika. Men det är kul när hon börjar hänga med mer och mer men kameran på iPhonen har hon gillat länge och brukar skratta eller le när hon ser sig själv i bild därför blir det en del bilder när hon sitter och tittar på sig själv. 

Men det är en lång resa kvar.

Musik

Sen börjar jag fylla på listorna på spotify och har även börjat mixa samt producera lite igen. Ska snart slänga upp något så ni kan få höra vad för typ av musik det är jag gillar och håller på med. Men tills dess så kan ni ju lyssna på denna sköna.

/Kesko

Midsommar, jobb och kärlek!

Nu har jag precis vart och träffat min lilla älskling.

Var och tränade och fick ett mejl om att Melissa hade vaknat så jag skyndade mig ut och duscha sen begav mig till Onsjö där Melissas mormor bor. Och det var kul att träffa vår lilla älskling.

Snart ska man iväg och jobba också, jobbar hela helgen och det är goa extra pengar som behövs eftersom det förmodligen blir en lägenhet snart. Ska iväg och titta på en trea på måndag, bra planlösning och mysig lägenhet är det. Stora uteplatser och bra område. Ligger precis bredvid ett dagis och är bilfritt. Många barn och familjer bor det där också. Sen är även en dubbelsäng och köksmöbler fixade, även dubbeltäcken vilket gör det mysigt när man väl kommer att börja träffa någon.

Bloggar ifrån mobilen och har märkt att delningen av texten inte fungerar så bra med appen.

Men jag får önska er alla en riktigt god midsommar.

/kesko

Härligt!

Sitter och väntar på att Johnny ska sluta så ska vi dra iväg och lira lite basket. Men vädret är ju inte det skönaste men behagligt är det ju iallafall! Sen har jag vart och tränat biceps, axlar men tog det lugnt med ryggen idag då jag sträckte en skuldra igår. Blev iallafall ett bra pass. Sen har jag träffat min lilla älskling idag. Så skönt var det och ska bli riktigt härligt att vara pappaledig sen längre fram.

Godmorgon!

Ha precis vägt mig eftersom det är vägdag och ligger på -9kg nu. Känns gött att det fortsätter att minska, och när det börjar stå stilla på vågen och framför spegeln så kommer man att minska 250 kalorier. Ligger idag på 2440 kalorier ungefär per dag och förbränner 2440 i vilande läge enligt Sportlife´s "vågmaskin". Men sen vet man ju inte hur exakt den är eftersom mätningen i större del går igenom underkroppen med impulser.

Tränade ben, vader och mage igår med syrran.

Ska äta lite frukost nu och sen blir det att hämta syrran och så drar vi till gymmet. Ska köra bröst och triceps idag,

Livet

Ska åka iväg eftermiddag till min farsa och hans fru, komma bort lite från den här staden och tillbaka till sina hemtrakter. Och på onsdag ska jag åka och hämta de 5kg kräftorna som är beställda. De ska tydligen vara stora och fina samt väldigt goda.

/Kesko

Framsteg!

Nu börjar man se framsteg både i spegeln och på vågen, ska se längre fram vad måtten säger också. Men som det är just nu så ligger jag bra till och kommer att fortsätta sjunka i vikt. Imorgon är det ju vägdag och då får vi se vad det blir denna veckan. Märker mer och mer hur byxorna börjar bli lösare och lösare. Behöver nog köpa mig några nya som sitter lite bättre.

Sen sitter jag och väntar på att min lilla dotter ska komma, vet dock inte vilken tid men Anjelika sa att de skulle hit idag så då får jag vänta med att gå så jag inte missar det. Ska bli kul att träffa "plompen" och gosa lite med henne. 

Från förlossningen där Melissa bara är några timmar gammal, ligger och vilar på pappas bröst när mamma är och duschar.

Det hela var magiskt, går inte att förklara.

Träning

Ska dra till gymmet senare också för idag är det ben, vader och mage som gäller. Känner hur det spänner redan och att det har blivit någon form av beroende av att gå dit. Men det är ju där jag finner mitt lugn, där jag kan släppa ut alla tankar och frustration. Så det är helt perfekt för mig.

/Kesko

Trött!

Nu har man precis kommit hem, är riktigt trött idag och har vart seg hela dagen så det ska bli gött med lite sömn.

Sen har jag suttit och tittat på möbler som jag ska ha och en inköpslista på ikea med de prylarna jag behöver. Sen blir det till att inhandla lite mattor, ramar och annat på diverse butiker runtom. Så nu saknas i princip bara lägenhet men ska eventuellt på några visningar nu i veckan och har även kontaktat några mer som inte hört av sig än. Men har sett två som jag verkligen gillar. Förhoppningsvis så är de fräscha inne och båda har stora uteplatser och ligger väldigt bra till.

Behöver ju köpa allt ifrån glas och bestick till möbler till tavlor och ramar. Har även tittat på en smart-tv också och det känns värt att skaffa. Då det kommer att fungera bra med iPhonen och datorn.

Livet

Har tänkt och funderat lite kring mitt liv och eftersom jag inte kan spendera all tid i världen med Melissa så kan jag arbeta mer med mig själv, på alla stadier så har tänkt att återuppta musikproduktionen så har jag något att syssla med under dagarna också och som tar en lite ifrån tankarna. Samt att man får mängder med inspiration till ny musik. 

Sen lär det ju bli en hel del umgänge med vänner och även nya vänner då det håller huvudet sysselsatt. Ska nog ta och gå på bio någon dag, tänkte se After Earth för den verkar riktigt bra och en tur till Liseberg får det bli snart. Spel, umgås och nöje. 

Jag får ju ta det som det kommer eftersom jag inte kan kontrollera hur ofta Melissa ska träffa mig eftersom hon ammar än så länge så får jag ju göra det bästa av situationen. Vilket ger mig mer tid för mig själv och kunna bygga upp nya bekantskaper vilket definitivt behövs då det är ett fåtal som jag känner är värda att ha kvar av de man har haft som vänner tidigare.

En del lever kvar i sin ungdom och klarar inte av sig själva. Vissa låter sina vänner växa förbi en så de står kvar själva och söker sig till yngre och yngre vänner för att då är de den "coola" som är lite äldre, kan köpa ut och har lägenhet. Men så går det en generation till som växer ifrån och så börjar de om. Till slut inser de att de är 40 år och inte har något kvar.

Musik

Måste få bokat mig en tur till Defqon.1 nästa år eftersom jag har sagt att jag ska åka varje år men att det aldrig har blivit av. Men i år så får det bli lite housefestivaler i Sverige. 

Imorgon ska jag äntligen träffa min lilla tjej, ska bli underbart att få träffa henne.

/Kesko

Framtiden!

Eftersom jag tidigare inte litat på magkänslan så ska jag börja göra det nu, då det jag har bortsett ifrån har stämt. Så får lita på det som känns bra och känns det inte bra så är det heller inte bra. Får göra det jag kan i dagsläget och kämpa för framtiden.

Får ta mig en tur till gymmet nu innan jobbet, få ur mig alla jobbiga tankar och känslor. Leva i nuet och blicka frammåt. 

Bästa påsken än så länge.

/Kesko