Kesko

Förrän nu!

Melissa

Har faktiskt inte haft viljan att skriva något förrän allt har ordnat sig med Melissa och det har det nu gjort. Efter några situationer och problem så är det nu ordnat, via ombud, en dom som tingsrätten skrivit som vi via våra ombud kommit överens om som innehar både umgänge, boende och vårdnaden. Vårdnaden kommer fortfarande att vara gemensam vårdnad, umgänget kommer succesivt att öka och växelvis boende börjar vid 2017 så det känns riktigt bra faktiskt. Nu är det ordnat så då kan man pusta ut, skriver fortfarande pappadagbok och sparar allt som har med Melissa att göra, ska ordna ett bankfack och skriva ett brev ifall man skulle dö.

 

Melissa har ju hunnit bli ett år. Satt en dag och tittade igenom alla dessa tusentals bilder och bestämde mig för att göra en film som tar upp en liten del av första året, tänkte göra en film per år och det tror jag kommer vara kul i framtiden.

 

Hon har växt så mycket, det har gått alldeles för fort och jag har förlorat alldeles för mycket tid med Melissa. Tid som jag aldrig får tillbaka men jag har fortfarande mina föräldradagar kvar som jag ska ta ut i framtiden, kan ju faktiskt spara de rätt länge nu.

 

Har tänkt rätt mycket, läst en hel del och satt mig in en del i samhällsfrågor som rör just föräldrar. Går även på ett pappaforum som är relativt nytt här i Vänersborg, där det faktiskt bara är pappor. Sen finns det med en rådgivare och bvc-sköterska. Var även med en barnpsykolog i början och kommer att vara med en i framtiden också är det tänkt. Det är gott att kunna dela lite tankar med andra, ge råd och bara prata om livet som pappa.

 

Mycket annat som hänt, mycket på samma gång. Men det tar vi någon annan dag.

Har dock hittat en artist som gör extremt bra piano-covers, går rakt in i hjärtat på mig. Gavin Mikhail.

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas