Kesko

Do or Die

Illusion

Sitter här efter en bra dag och kväll faktiskt, blev riktigt sent igår och tidigt upp igen så trodde jag skulle vara riktigt trött. Sen alla tankar men dagen har faktiskt flytit på bra och det börjar kännas härligt igen, lite kvar att ta tag i sen är det bara att blicka frammåt. Drog iväg och jobbade sen efter jobbet stack vi inom och köpte mer färg till hallmöbeln och slutresultatet börjar bli riktigt fint. Bara dörrarna och handtagen kvar att fixa ordning.

 

 

Efter att ha köpt färgen och lite andra prylar så blev det dags för att hämta Melissa, som vi plockade upp i stan och drog iväg till Överby. Var så extremt sugen på att grilla igår men det blev så sent och så skulle Ida iväg till en vännina idag och grilla så hon hörde ifall vi inte kunde följa med. Så det blev faktiskt att jag köpte tre "Miller Genuin Draft" var till mig och Marcus på bolaget samt kött, korv och fläskfilé. Var så underbart att kunna koppla av lite tillsammans med Melissa och andra, släppa tankarna och bara ha det trevligt, tjöta och avnjuta en öl och givetvis det grillade med både sallad och bröd. Var faktiskt en lyckad kväll för mig och även på Melissa vad jag märkte, dock blev det lite senare än vanligt för henne men hon somnade i bilen på vägen hem och sover fortfarande fast i sin säng. 

 

 

Melissa lekte med både bilar och var ute i gräset, sen lekte hon med Ida´s vänninas dotter, och det tyckte hon tydligen var roligt. Samt att hon hade en gunga ute i trädgården som Melissa gungade lite i sen har Melissa förövrigt vart på riktigt bra humör, lugn och fin samtidigt som hon vart lite sprallig och charmig. 

 

 

Imorgon blir det en ny dag, måla lite och sätta sig lite med musiken. Godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas