Kesko

Do or Die

Illusion

Sitter här efter en bra dag och kväll faktiskt, blev riktigt sent igår och tidigt upp igen så trodde jag skulle vara riktigt trött. Sen alla tankar men dagen har faktiskt flytit på bra och det börjar kännas härligt igen, lite kvar att ta tag i sen är det bara att blicka frammåt. Drog iväg och jobbade sen efter jobbet stack vi inom och köpte mer färg till hallmöbeln och slutresultatet börjar bli riktigt fint. Bara dörrarna och handtagen kvar att fixa ordning.

 

 

Efter att ha köpt färgen och lite andra prylar så blev det dags för att hämta Melissa, som vi plockade upp i stan och drog iväg till Överby. Var så extremt sugen på att grilla igår men det blev så sent och så skulle Ida iväg till en vännina idag och grilla så hon hörde ifall vi inte kunde följa med. Så det blev faktiskt att jag köpte tre "Miller Genuin Draft" var till mig och Marcus på bolaget samt kött, korv och fläskfilé. Var så underbart att kunna koppla av lite tillsammans med Melissa och andra, släppa tankarna och bara ha det trevligt, tjöta och avnjuta en öl och givetvis det grillade med både sallad och bröd. Var faktiskt en lyckad kväll för mig och även på Melissa vad jag märkte, dock blev det lite senare än vanligt för henne men hon somnade i bilen på vägen hem och sover fortfarande fast i sin säng. 

 

 

Melissa lekte med både bilar och var ute i gräset, sen lekte hon med Ida´s vänninas dotter, och det tyckte hon tydligen var roligt. Samt att hon hade en gunga ute i trädgården som Melissa gungade lite i sen har Melissa förövrigt vart på riktigt bra humör, lugn och fin samtidigt som hon vart lite sprallig och charmig. 

 

 

Imorgon blir det en ny dag, måla lite och sätta sig lite med musiken. Godnatt!

Raven

Livet är inte rättvist, jag vet och det gör så ont ibland att höra. Om du nu läser så kämpa på, för dig, för barna, för nära och för oss. Hade jag kunnat hade jag åkt till dig för du har ställt upp för mig bär det var tufft. Kärlek och starka kramar, det är tufft men inte slutet än.

Recess

Sitter här och tänker, Melissa har precis somnat och jag kopplar av lite. Magen har börjat ge mig en riktigt konstig känsla att jag omges av falskhet och det känns som om man snart skulle bli grovt sårad. Jävligt jobbig känsla att ha, abstrakt och sätter mycket på spinn för att försöka lokalisera och förstå vad det är. Ibland undrar vart jag är på väg, men samtidigt vill jag inte veta. Litar ju på de närmsta och att ärlighet väger mer än allt annat. Men den här magkänslan finns ju fortfarande. Hade jag haft körkortet nu så hade jag nog kört en jävligt lång sträcka. Rensa sinnet, gråta om det behövs, filosofera lite och bara njuta av lite musik. Har ett riktigt busfrö här hemma och även väldigt gosig. Skulle nog behöva dra till gymmet men kan inte det då jag sträckt nedre muskelfästet i magen, gjorde så ont och jag klarade knappt av att lyfta Melissa åt sidan för en vecka sen. Precis som en kniv stack rätt in.

Förrän nu!

Melissa

Har faktiskt inte haft viljan att skriva något förrän allt har ordnat sig med Melissa och det har det nu gjort. Efter några situationer och problem så är det nu ordnat, via ombud, en dom som tingsrätten skrivit som vi via våra ombud kommit överens om som innehar både umgänge, boende och vårdnaden. Vårdnaden kommer fortfarande att vara gemensam vårdnad, umgänget kommer succesivt att öka och växelvis boende börjar vid 2017 så det känns riktigt bra faktiskt. Nu är det ordnat så då kan man pusta ut, skriver fortfarande pappadagbok och sparar allt som har med Melissa att göra, ska ordna ett bankfack och skriva ett brev ifall man skulle dö.

 

Melissa har ju hunnit bli ett år. Satt en dag och tittade igenom alla dessa tusentals bilder och bestämde mig för att göra en film som tar upp en liten del av första året, tänkte göra en film per år och det tror jag kommer vara kul i framtiden.

 

Hon har växt så mycket, det har gått alldeles för fort och jag har förlorat alldeles för mycket tid med Melissa. Tid som jag aldrig får tillbaka men jag har fortfarande mina föräldradagar kvar som jag ska ta ut i framtiden, kan ju faktiskt spara de rätt länge nu.

 

Har tänkt rätt mycket, läst en hel del och satt mig in en del i samhällsfrågor som rör just föräldrar. Går även på ett pappaforum som är relativt nytt här i Vänersborg, där det faktiskt bara är pappor. Sen finns det med en rådgivare och bvc-sköterska. Var även med en barnpsykolog i början och kommer att vara med en i framtiden också är det tänkt. Det är gott att kunna dela lite tankar med andra, ge råd och bara prata om livet som pappa.

 

Mycket annat som hänt, mycket på samma gång. Men det tar vi någon annan dag.

Har dock hittat en artist som gör extremt bra piano-covers, går rakt in i hjärtat på mig. Gavin Mikhail.

 

Upp